«Наша Україна» повстала з мертвих? Гриценко показав команду свого штабу

«Наша Україна» повстала з мертвих? Гриценко показав команду свого штабу
Фото: Прес-служба партії «Громадянська позиція»

У команді кандидата у президенти і Томенко, і Стецьків, і Катеринчук...

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко 17 січня презентував свій виборчий штаб та представив голову штабу і його заступників. У команді засвітилися політики, які вийшли з «Нашої України» Віктора Ющенка.

Як повідомляє прес-служба партії «Громадянська позиція», головою виборчого штабу є Віктор Чумак, його першим заступником Олег Канівець. Микола Томенко обіймає посаду заступника з питань стратегії та медійних комунікації, Сергій Аверченко – заступника голови з питань, пов’язаних з регіональними штабами. Микола Катеринчук відповідає за юридичний бік кампанії, Єгор Фірсов займається роботою з волонтерами та фандрейзингом, Микола Нещадим є заступником голови штабу з організаційних питань.

«Зараз в штабі працює менше ста людей. Нам також допомагають Світлана Заліщук, вона радник з міжнародних питань. Ігор Новосад - уповноважений в закордонному виборчому окрузі. Віталій Цибульський та Іван Апаршин працюють з військовим середовищем. Денис Каплунов допомагає в стратегії. Тарас Стецьків співпрацює із громадським сектором», - заявив Гриценко.

«У нас один штаб. Немає інших, закритих, підкилимних. Тут представлені чотири партії. В багатьох підрозділах вони працюють пліч-о-пліч», - додав політик, маючи на увазі представників партій «Громадянська позиція», «Громадянський рух «Хвиля», «Громадське об’єднання «Рідна країна» та Європейської партії України.

Нагадаємо, 12 січня лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко подав документи до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти України.

 До вашої уваги: 
  • Детальніше про президентські вибори читайте тут

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: