На Закарпатті невідомі обстріляли будинок прикордонника

На Закарпатті невідомі обстріляли будинок прикордонника

Законні дії співробітників прикордонного відомства все частіше викликають невдоволення в осіб, які займаються протиправним «заробітком»

Сьогодні вночі невідомі здійснили постріли у вікно будинку, в якому разом із сім’єю проживає військовослужбовець Чопського прикордонного загону. Окрім того, зловмисники, використовуючи пристрій для відстрілу гумових куль, пошкодили і автомобіль, який стояв на подвір’ї будинку. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби України.

Також учора вночі невідомі підпалили автомобіль ще одного офіцера Мукачівського прикордонного загону, який бере активну участь у справах з повернення у державну власність прикордонних земельних ділянок.
У ДПСУ пов’язують ці події з активізацією заходів, направлених на протидію протиправній діяльності на держрубежі, зокрема, це зниження рівня тютюнової контрабанди, викриття спроб нелегальної міграції та припинення інших проявів незаконної діяльності на ділянках кордону.
«Однак законні дії співробітників прикордонного відомства все частіше викликають невдоволення в осіб, які займаються протиправним «заробітком». Аби залякати охоронців кордону, порушники все частіше вдаються до погроз, знищення чи пошкодження особистого майна посадових осіб Держприкордонслужби», - зазначають у ДПСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: