На Волині чоловік побив дружину, а «швидкій» сказав, що в неї – коронавірус

На Волині чоловік побив дружину, а «швидкій» сказав, що в неї – коронавірус
Лікарі приїхали на виклик у повній екіпіровці
Фото: РБК-Україна

Бригада лікарів приїхала на виклик в повній екіпіровці і побачила, що жінка – вся в синцях, побита і ледве дихає

У Волинській області чоловік сильно побив свою дружину, а під час виклику швидкої заявив, що у неї температура, кашель і підозра на коронавірус, повідомляє місцеве видання «Конкурент».

Коли бригада медиків прибула на місце виклику в повній екіпіровці, то побачили, що жінка сильно побита, вся в синцях і насилу дихає.

Директор Волинського обласного центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Шмаль закликає тих, хто викликає «швидку», уточнювати свої симптоми і відповідати на питання диспечера. Адже він має зрозуміти, як повинна виїжджати бригада: чи в повній екіпіровці із засобами індивідуального захисту, чи просто.

Лікарі госпіталізували постраждалу, а з чоловіком розбираються поліцейські.

До слова, на Закарпатті, Волині та Львівщині заборонили виходити з дому на вихідних. «Починаючи з 11 квітня, у вихідні дні в області вводиться режим максимального обмеження пересування. Зокрема, з 13.00 суботи до 06.00 год. понеділка волинян просять не виходити з дому та придбати необхідні продукти та ліки заздалегідь», - повідомляє пресслужба Волинської обласної держадміністрації.

Напередодні на Волині жінку оштрафували за поширення пліток про коронавірус«Жінка поширювала недостовірну інформацію щодо захворювання односельця на коронавірус. З її слів, чоловік, перебуваючи за кордоном, захворів і має намір повернутися в село», - розповіли правоохоронці.

Станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав. За добу зафіксовано 311 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: