На вакантні місця в міністерства уже зареєструвалися понад 1500 претендентів

На вакантні місця в міністерства уже зареєструвалися понад 1500 претендентів

Загалом сайтом скористалися більше 30 тисяч користувачів

Понад 1500 осіб уже зареєструвалися на порталі вакансій на посади державної служби, які з’являться у рамках реформи держуправління. 

Про це написав міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко у Facebook.

Саєнко зазначив, що загалом сайтом скористалися більше 30 тисяч користувачів.

«Уже більш ніж 1500 осіб зареєструвались і допомагають тестувати новий портал вакансій www.career.gov.ua, всього за тиждень маємо більш ніж 30 тисяч унікальних відвідувачів», – зазначив він.

Водночас урядовець висловив сподівання, що на конкурси, які розпочнуться у вересні, прийде ще більша кількість мотивованих, професійних та талановитих фахівців.

Саєнко також зауважив, що всі пропозиції, які залишають користувачі, опрацьовуються командою, що проводить реформу держуправління, й за результатом їх аналізу буде покращено функціонал порталу.

Нагадаємо, 18 серпня уряд затвердив низку нормативних актів, що відкривають наступний етап реформи державного управління – реформування міністерств. Зокрема, Кабмін дозволив розпочати конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування.

У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, будуть створені нові функціональні підрозділи – директорати, що відповідатимуть за формування державної політики та стратегічне планування.

Конкурси на посади в міністерствах почнуть оголошувати у вересні, але проходитимуть вони не одночасно – кожне міністерство матиме власний їх графік.

Нагадаємо, Кабінет міністрів запустив у тестовому режимі єдиний портал вакансій в міністерствах.

Нещодавно у Мін’юсті озвучили вимоги до нових працівників, які отримувать до 70 тис. грн.

Читайте також матеріали «Главкома»Наталія Севостьянова: Нові співробітники у Мін'юсті отримуватимуть зарплату більшу за міністерську

Держслужба за 30-60 тисяч гривень на місяць. Як влаштуватися на таку роботу?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: