На крейсері «Москва» загинув син командира дивізії Чорноморського флоту

На крейсері «Москва» загинув син командира дивізії Чорноморського флоту
Криворог досі вважається зниклим безвісти
фото з відкритих джерел

37-річний Валерій Криворог служив у званні капітан-лейтенанта

На крейсері «Москва», який затонув у середині квітня у Чорному морі, загинув Валерій Криворог, син командира дивізії Чорноморського флоту контр-адмірала Олега Криворога. Про це повідомили співрозмовники російського видання «Агентство».

37-річний Валерій Криворог служив на крейсері «Москва» у званні капітан-лейтенанта. У 2019 році він керував ротою прийому та розподілу військовослужбовців центру забезпечення управління штабу флоту.

Після затоплення корабля в середині квітня Криворог вважається зниклим безвісти. Судячи з його сторінки у «ВКонтакті», востаннє в мережі він був 9 квітня, за п'ять днів до загибелі крейсера Москва.

Батько зниклого – Олег Криворог, командир 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту. До цієї дивізії входив і крейсер «Москва».

У пресслужбі Чорноморського флоту не стали відповідати на запитання «Агентства» та кинули слухавку. На запит видання відомство на момент публікації не відповіло.

Деталі знищення крейсера
Крейсер «Москва», флагман Чорноморського флоту, був потоплений ЗСУ 14 квітня. Його атакували двома протикорабельними ракетами «Нептун».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Росія пропонує матерям загиблих на крейсері визнати синів «померлими внаслідок катастрофи».

Також РФ намагається заткнути рот родичам 27 моряків із крейсера «Москва» – ГУР.

Українська розвідка раніше повідомляла, що російські спецслужби примушують родини моряків з крейсера «Москва» замовчувати інформацію про своїх загиблих родичів. Родичів намагаються вмовити ні з ким не спілкуватися про своїх синів та чоловіків, які служили на крейсері. У разі відмови їм починають погрожувати невиплатами компенсацій та кримінальним переслідуванням.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: