Могильов каже, що перед анексією Криму не помічав проросійських настроїв

Могильов каже, що перед анексією Криму не помічав проросійських настроїв

Колишній прем'єр Криму запевняє, що силовики готові були провести антитерористичну операцію на півострові в період анексії, але не було команди з Києва

«Аксьонов на той момент ніякої сили не мав», - зазначив колишній прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов

Колишній прем'єр-міністр Криму Анатолій Могильов стверджує, що «не помітив» посилення проросійських настроїв у Криму напередодні російської анексії півострова навесні 2014 року.

Про це він заявив в інтерв'ю Крим.Реалії.

На питання, чи не помітив він напередодні анексії півострова якихось змін у поведінці на той момент депутата Верховної Ради АРК Сергія Аксьонова і спікера парламенту Володимира Константинова, Могильов відповів: «Абсолютно. Була звичайна робоча обстановка».

Екс-прем'єр Криму зовсім заперечує наявність проросійських настроїв на півострові в той період.

«Аксьонов на той момент ніякої сили не мав. Тому про якісь проросійські настрої або рухи... Якби вони з'явилися – я б відразу їх припинив. Їх не було взагалі», – стверджує Могильов.

Колишній прем'єр Криму запевняє, що силовики готові були провести антитерористичну операцію на півострові в період анексії, але не було команди з Києва.

Як відомо, Могильова, який обіймав посаду прем'єр-міністра Криму з листопада 2011 року, кримський парламент відправив у відставку 27 лютого 2014 року. Тоді ж кримські депутати ухвалили рішення про проведення «референдуму».

На початку 2014 року Могильов очолював кримську республіканську організацію «Партії регіонів», а на виборах президента України 2010 року – кримський штаб Віктора Януковича.

Раніше повідомлялося, що Державне бюро розслідувань викликало на допит Могильова у справі про анексію Криму. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: