Мін’юст США перевіряє інформацію про Байденів, яку Джуліані привіз з України

Мін’юст США перевіряє інформацію про Байденів, яку Джуліані привіз з України
Після поїздки до України Джуліані заявив, що зібрав дуже багато корисної інформації, аби захистити Трампа від імпічменту

Міністерство юстиції Сполучених Штатів Америки перевіряє інформацію, яку надав особистий адвокат президента США Руді Джуліані, про начебто причетність сім'ї ексвіце-президента Джо Байдена до корупції в Україні.

Про це повідомляє «Голос Америки» із посиланням на генерального прокурора США Вільяма Барра.

«Мін'юст зобов’язаний тримати відкриті двері для будь-кого, хто хоче нам надати інформацію, яка на їхній погляд є важливою. Але як я вже казав, ми маємо при всій повазі бути дуже обережними з будь-якою інформацією, що надходить з України. В Україні є багато поглядів і суперечностей, тож ми не можемо сприймати все на віру», заявив генпрокурор США.

Барр також заявив, що Мін'юст працює на місцях разом з партнерами з розвідувальної спільноти США, щоби перевірити надійність всіх даних.

«І це стосується всієї інформації, яка надходить до міністерства стосовно України, в тому числі того, що може надати пан Джуліані», — зазначив він.

У грудні адвокат президента США Рудольф Джуліані стверджував, що колишнього генпрокурора України Віктора Шокіна двічі отруїли, але він одужав.

Як повідомлялося, 4-6 грудня Рудольф Джуліані зустрічався з колишніми генпрокурорами України Юрієм Луценком і Віктором Шокіним, депутатами Олександром Дубінським та Андрієм Деркачем, колишнім працівником посольства України у США Андрієм Теліженком, а також іншими особами.

Сам Джуліані пояснив, що бере участь у зйомках документального серіалу, який має спростувати звинувачення демократів на адресу Дональда Трампа. Після поїздки до України він заявив, що зібрав дуже багато корисної інформації, аби захистити президента США від імпічменту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: