Міноборони РФ перекинуло за 250 км до кордону України танки та «Буки» (відео)

Міноборони РФ перекинуло за 250 км до кордону України танки та «Буки» (відео)

Окупанти стягують військову техніку під Воронеж, за 250 км від кордону України

скріншот з відео Conflict Intelligence Team

Попри переговори Путіна і Байдена, зосередження військ РФ в областях, які межують з Україною, продовжується

Міноборони РФ перекинуло під Воронеж, за 250 км від кордону України, зенітно-ракетні комплекси у повній бойовій комплектації «Бук». Про це повідомляє група російських незалежних блогерів з Conflict Intelligence Team у Telegram, посилаючись на отримані відзняті ролики з-під передмістя Воронежа.

У квітні 2020 року у тій частині Воронезької області розгорнули великий військовий табір, куди перекидають бойову техніку з різних російських регіонів.

Ролики були відзняті на залізничній станції Маслівка й викладені у TikTok. На камеру потрапило багато самохідних артилерійських установок «Мста-С», танки Т-80У, а також ЗРК «Бук М1»: самохідна вогнева установка ЗРК 9К37 «Бук», пуско-заряджувальна установка ЗРК 9К37 «Бук», транспортувальні автомобілі КрАЗ для ракет 9М38.

Бортові номери установок зафарбовані.

фото: Conflict Intelligence Teamфото: Conflict Intelligence Team

За даними розслідувачів, на станцію прибули потяги з Московської області (Наро-Фомінськ), Нижньогородської області (Ільїно) і Смоленської області (Красний Бор).

Недалеко від цих станції дислокується четверта гвардійська танкова дивізія, 288-ма артилерійська бригада і 49-та зенітна ракета бригада. Усі вони входять до складу першої гвардійської танкової армії.

«Ці дані дозволяють зробити висновок, що попри переговори Путіна і Байдена, зосередження російських військ в областях, які межують з підконтрольними Києву територіями, продовжується», – зазначають в організації.

На одному з відзнятих у Масловці роликів показані дата і час зйомки – 6 грудня 14:36, тобто за понад добу до перемовин лідерів РФ та США.

До слова, ексдепутат Держдуми розказав, чим Путін шантажує Байдена.

Нагадаємо, 7 грудня відбулися перемовини між двома президентами.

Під час зустрічі Путін заявив Байдену, що Україна не має стати членом НАТО

Також Байден пригрозив Путіну жорсткими заходами у разі вторгнення в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: