Меркель закликала німців до єднання

Меркель закликала німців до єднання
Ангела Меркель

Серед найважливіших проблем, з якими зіткнулася країна, канцлер згадала боротьбу зі зміною клімату, упорядкування потоків міграції та боротьбу з міжнародним тероризмом

Канцлер Німеччини Ангела Меркель у своєму новорічному зверненні закликала жителів ФРН до єднання і уваги до інтересів інших. Про це пише  DW.

«Ми зможемо впоратися з викликами нашого часу, тільки якщо будемо триматися разом і працювати з іншими понад кордонами», - підкреслила вона. У досягненні своїх власних інтересів слід «враховувати інтереси інших», зазначила Меркель, в цьому полягає «урок двох світових воєн».

Серед найважливіших проблем, з якими зіткнулася країна, Меркель згадала боротьбу зі зміною клімату, упорядкування потоків міграції та боротьбу з міжнародним тероризмом. У Раді Безпеки ООН, місце в якій Німеччина отримує на два роки, країні доведеться зіткнутися з глобальними завданнями, підкреслила канцлер.

Меркель також прокоментувала і своє рішення не посідати більше політичних постів після завершення цього терміну на посаді канцлерки ФРН. «Демократія живе змінами, всі ми підвладні часу», - підкреслила вона.

Нагадаємо, 7 грудня Канцлер Німеччини Ангела Меркель покинула пост лідера свої партії – Християнсько-демократичного союзу (ХДС). 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: