Мати Окуєвої заявила, що слідство має записи обговорення оплати кілеру

Мати Окуєвої заявила, що слідство має записи обговорення оплати кілеру
Аміна Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року

Слідство поки не знає імен замовників убивства української військовослужбовиці Аміни Окуєвої, але у правоохоронців є механізми для їх встановлення, заявила мати Окуєвої Ірина Камінська

Слідство має інформацію про грошову винагороду, яку обіцяли кілерам за вбивство української військовослужбовиці Аміни Окуєвої та волонтера Адама Осмаєва. Про це в інтерв'ю «Громадському», опублікованому 27 січня, розповіла мати Окуєвої Ірина Камінська.

Журналіст зазначив, що екснардеп Ігор Мосійчук, помічницею якого була Окуєва, стверджував, ніби кілерам пропонували $500 тис. за вбивство військовослужбовиці і $1 млн – за вбивство Осмаєва.

«Так, є записи, де встановлені голоси, які це все обговорюють. Але я не занурююся в ці деталі. Нехай цим займаються люди, в чиї обов'язки це входить», – заявила Камінська.

За її словами, слідство поки що не знає імен замовників, але у правоохоронців є механізми для їх встановлення.

«Для себе особисто я знаю, хто це. Я називаю це «замовник імперії зла». Імена, ви ж розумієте, з'ясувати важко. Але я думаю, що у слідства є механізм, як у цій ситуації працювати. І те, що мені сказали, теж дає надію, що це можна прослідкувати... Однозначно все веде в Росію. Це секрет Полішинеля», – додала мати Окуєвої.

Як повідомлялось, Святошинський райсуд Києва арештував на два місяці підозрюваного у вбивстві пресофіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Джохара Дудаєва Аміни Окуєвої Ігоря Редькіна.

Нагадаємо, Аміна Окуєва загинула 30 жовтня 2017 року, коли невідомі біля селища Глеваха Київської області обстріляли автомобіль, у якому вона їхала зі своїм чоловіком Адамом Осмаєвим.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: