Google Maps назвав найпопулярніші туристичні пам'ятки в Європі

Google Maps назвав найпопулярніші туристичні пам'ятки в Європі
Ейфелева вежа в Парижі стала найпопулярнішою пам'яткою у туристів
фото з відкритих джерел

До топ-5 потрапили дві пам'ятки Парижу

До Всесвітнього дня туризму, який відзначався 27 вересня, пошукова система Google Maps визначила найпопулярніші туристичні пам'ятки в Європі.

Ейфелева вежа в Парижі стала найпопулярнішою пам'яткою у туристів цього року за кількістю запитів у додатку Google Maps, повідомляє портал Еturbonews. Друге місце зайняв собор Саграда Фамілія в Барселоні. Замикає трійку Лувр у столиці Франції. За ним слідує найбільший парк розваг у Німеччині «Європа-парк». За кількістю відвідувачів у Європі його випереджає лише паризький «Діснейленд». Замикає топ-5 римський Колізей.

На шостому місці Національний парк «Плітвіцькі озера» в Хорватії, включений у список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. На сьомому місці розташувалося мальовниче Амальфитанське узбережжя в Італії. Воно відрізняється стрімкими скелями та нерівною береговою лінією з безліччю маленьких рибальських селищ, де всі будинки пофарбовані в пастельні тони.

Далі слідує сімейний парк розваг Energylandia в Польщі. На дев'ятому місці – собор Duomo в Мілані. Замикає першу десятку найпопулярніших визначних пам'яток «Камп Ноу» – стадіон футбольного клубу «Барселона».

Нагадаємо, у МЗС назвали 10 найпопулярніших країн, умовами в'їзду до яких українці найбільше цікавляться.

До слова, до кінця цього року територією Трахтемирівського півострова на Черкащині прокладуть новий туристичний маршрут. Він з’єднає села Григорівка і Бучак.

На Прикарпатті створюють унікальний сирний маршрут.

Також, ЄС виключив дві країни із «зеленого» списку для подорожей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: