Одіозний Кива хоче судитися із Байденом за спричинення психічних розладів (відео)

Одіозний Кива хоче судитися із Байденом за спричинення психічних розладів (відео)
Ілля Кива відомий своєю скандальною поведінкою та висловлюваннями
фото: 5.ua

Скандальний проросійський політик звинувачує Захід у нанесенні невиправної шкоди українській економіці

Одіозний проросійський народний депутат Ілля Кива вважає президента США Джозефа Байдена відповідальним за спричинення психічних розладів в українців через нагнітання паніки навколо можливого повномасштабного збройного наступу РФ на Україну. Відповідну заяву, зроблену скандальним політиком в етері одного з російських пропагандистських телеканалів під час прямого включення, Кива оприлюднив на своїй Facebook-сторінці.

Відомий своїми проросійськими уподобаннями Ілля Кива заявив, що заяви керівництва США щодо намірів РФ напасти на Україну «остаточно розірвали економіку України».

«Можливо нам, мешканцям України взяти і подати на Байдена до суду за ті психічні розлади, які він приніс? За ось цю істерику, за знищену економіку?», – заявив Кива.

Одіозний політик додав, що, за його даними, саме інформаційна кампанія навколо підготовки РФ наступу на Україну нанесла економіці держави шкоду на суму близько $12 млрд.

Раніше повідомлялося, що нардеп із проросійської партії «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива на тлі загрози нового нападу Росії поїхав до Іспанії та заявив, що не планує повертатися до України. Проте під час включення у пропагандистський етер російське ЗМІ позначило його місце перебування як Київ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: