Київ запланував витратити 146 млн грн на закупівлю міських автобусів

Київ запланував витратити 146 млн грн на закупівлю міських автобусів

Столиця поповнить автопарк 25 транспортними одиницями

КП «Київпастранс» 21 вересня оголосив тендер на закупівлю міських автобусів довжиною не менше 11,9 метрів очікуваною вартістю 146,25 млн грн.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Замовник планує придбати 25 автобусів, 2018 року випуску, які мають бути розраховані на перевезення 100 пасажирів. Тип двигуна – дизельний із Євро-5.

Автобуси будуть оснащені кондиціонерами; обладнені електронними інформаційними системами, а також системою відеонагляду.

Також у салоні встановлять автоматизовану систему оплати проїзду, куди входитимуть валідатори та система бортового комп’ютера. Крім цього, автобуси матимуть автоматичну протипожежну систему та систему опалення.

Окремо КП «Київпастранс» прописав у технічних вимогах, що витратні матеріали (оливи, мастила, технологічні рідини)  не мають бути російського походження, а повинні бути доступні на ринку України.

Гарантійний термін експлуатації автобусів має становити 24 місяці.

Початок аукціону відбудеться 27 листопада.

Нагадаємо, що у квітні 2018 року Київська міськрада погодила залучення комунальним підприємством «Київпастранс» у Європейського інвестиційного банку кредиту на 50 млн євро. Позику витратять на закупівлю автобусів, трамваїв і вагонів фунікулера.

У рішенні сесії зазначено всі умови: процентна ставка не вище 2,5%-річних і термін залучення коштів від 5 до 22 років з часу останнього отримання траншу.

Як відомо, у 2017 році компанія «Мазтранссервіс» виграла тендер на поставку 100 автобусів для КП «Київпастранс» за 528,78 млн грн. «Мазтранссервіс» запропонував поставити 70 коротких (від 11,9 м) автобусів за 323,8 млн грн і 30 подовжених (від 18,5 м) – за 204,9 млн грн.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: