Керуючий директор групи ICU Стеценко: Щоб до нас приходили інвестиції, нам треба побудувати для них «рейки»

Керуючий директор групи ICU Стеценко: Щоб до нас приходили інвестиції, нам треба побудувати для них «рейки»
Керуючий директор групи ICU Костянтин Стеценко

Керуючий директор групи ICU Костянтин Стеценко вважає, що потрібно негайно покращувати інфраструктуру, роблячи її простіше і доступніше для всіх бажаючих

Однією з серйозних проблем в залученні інвестицій в Україну учасники Ukrainian Financial Forum назвали зарегульованість і виключення можливості участі на ринку нерезидентів.

Керуючий директор групи ICU Костянтин Стеценко вважає, що потрібно негайно покращувати інфраструктуру, роблячи її простіше і доступніше для всіх бажаючих. Це дозволить залучити значно більше інвесторів в Україну. «Якщо ми хочемо, щоб до нас приходили інвестиції, нам треба побудувати рейки, і бажано такої ж ширини, як і в Європі», - сказав він.

Ukrainian Financial Forum, організований інвестиційною групою ICU, третій рік поспіль став основним майданчиком для економічних дискусій в Україні. В цьому році партнерами виступили Київська школа економіки (KSE), Bloomberg, USAID, АУФТ.

Протягом двох днів більше трьохсот найвпливовіших фінансистів і політиків з усього світу провели 12 тематичних панельних дискусій, на яких обговорили такі гострі питання, як перспективи розвитку вітчизняної і світової економіки, хід реформ в Україні, стан банківського сектора, створення умов для залучення інвестицій.

Довідка:

Група ICU (www.icu.ua) є незалежною інвестиційно-консалтинговою групою, що спеціалізується на ринках Центральної і Східної Європи. Заснована в 2006 році.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: