Каменських зізналася, що майже три години не могла записати нову пісню про війну

Каменських зізналася, що майже три години не могла записати нову пісню про війну
Слова пісні написав чоловік та продюсер співачки Потап
скріншот з відео

У пісню вкладено багато любові та болю, зізналася співачка

Українська співачка Настя Каменських розповіла, як народжувалася нова пісня про війну «Я – Україна» і які емоції вона пережила, записуючи її. Про це сьогодні ввечері вона повідомила в ефірі загальноукраїнського телемарафону, передає «Главком».

За словами Каменських, текст пісні написав її чоловік Олексій Потапенко (Потап), музику – вона разом з Потапом.

«Я, як артист, окрім волонтерства, через пісню можу підбадьорити свій народ. Для мене це дуже важливо. Цією піснею хотіла сказати, що ми дуже сильні, що ми єдині, що ми вже переможці. Я дуже пишаюся своєю країною», – заявила вона.

Каменських зізналася, що не могла записати пісню «Я – Україна», тому що багато плакала та тремтіло все тіло.

«Чесно, це було дві-три години і я не могла записати цю пісню. У мене ще такого ніколи не було. Навіть зараз, коли бачу, як моєю піснею люди діляться в мережі, я не можу стримувати сльози. У пісню вкладено багато любові та болю», – наголосила співачка.

Водночас українська артистка побажала громадянам Росії сміливості, оскільки вони практично ніколи публічно не висловлювали не згоду з тим, що їм не подобається. І якщо би росіянам можна було б відкрити очі (від прокремлівської пропаганди – «Главком»), вони були би в шоці, вважає Каменських.

У пісні «Я – Україна» Настя Каменських заспівала про те, що ворожі кулі ранять нашу країну, але не зможуть здолати українців.

Нагадаємо, що в Україні триває 23-й день повномасштабної війни, розв’язаної путінською Росією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: