Кабмін у середу візьметься за платежі до Фонду соцстрахування

Кабмін у середу візьметься за платежі до Фонду соцстрахування
Засідання уряду Гончарука відбувається у закритому режимі 

Засідання уряду має розпочатися об 11 годині, після його закінчення для журналістів проведуть брифінг

Кабінет міністрів на засіданні у середу затвердить порядок капіталізації платежів до Фонду соціального страхування України у випадках ліквідації страхувальників.

Згідно з порядком денним засідання, оприлюдненим на Урядовому порталі, доповідатиме з цього питання міністр соціальної політики Юлія Соколовська.

На засіданні міністр інфраструктури Владислав Криклій ініціюватиме врегулювання деяких питань оплати послуг, повʼязаних з виплатою і доставкою пенсій та грошових допомог.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов проситиме колег підтримати реалізацію експериментального проєкту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву.

Міністр оборони Андрій Загороднюк запропонує розглянути питання щодо утворення військового навчального підрозділу Донецького національного технічного університету та внести зміни у додаток до порядку проведення військової підготовки громадян України за програмою підготовки офіцерів запасу.

Передбачається, що урядовці внесуть зміни до бюджету Пенсійного фонду на 2019 рік, а також затвердять мінімальні ставки винагороди авторам технологій та особам, які здійснюють їх трансфер.

Голова Національного агентства України з питань державної служби Олександр Старобудцев ініціюватиме затвердження порядку здійснення дисциплінарного провадження.

Члени Кабміну також мають погодити проєкт указу президента про делегацію України для участі у Конференції Організації Обʼєднаних Націй зі зміни клімату. Вони також погодять проєкт указу щодо увільнення від виконання обовʼязків представника України до складу арбітражних груп у рамках процедури розгляду спорів, визначеної статтями 306 і 307 Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом.

У порядку денному - погодження внесення змін до закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» щодо отримання посвідки на тимчасове проживання.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: