Із уряду Шмигаля звільнили трьох заступників міністрів

Із уряду Шмигаля звільнили трьох заступників міністрів
Володимир Головатенко пропрацював заступником міністра енергетики та захисту довкілля близько шести місяців  

Одного із звільнених чиновників перепризначили на нову посаду в міністерстві

Кабінет міністрів звільнив з посад трьох заступників міністрів, зокрема заступника міністра енергетики та захисту довкілля України Володимира Головатенка.

Відповідне розпорядження № 516-р опубліковане на Урядовому порталі.

«Звільнити Головатенка Володимира Вікторовича з посади заступника міністра енергетики та захисту довкілля України відповідно до абзацу четвертого частини другої статті 9 закону України «Про центральні органи виконавчої влади», - йдеться у документі.

Також іншим розпорядженням № 517-р Кабмін звільнив Руслана Калініна з посади заступника міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України за власним бажанням.

Крім того, згідно з розпорядженням № 518-р, Олександра Терещенка звільнено з посади заступника міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у зв’язку з переходом на іншу роботу. Водночас розпорядженням № 520-р Терещенка призначено заступником міністра у справах ветеранів України.

Як повідомлялося, Головатенка було призначено на посаду у листопаді 2019 року, Калініна - у грудні 2019 року, Терещенка - 6 вересня 2019 року.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: