Із «Нафтогазу» йде один із топменеджерів компанії

Із «Нафтогазу» йде один із топменеджерів компанії
Андрій Фаворов залишає «Нафтогаз»

Інтегрований газовий бізнес, який очолював Фаворов, ліквідується

Топменеджер «Нафтогазу», голова газового бізнесу компанії Андрій Фаворов йде зі своєї посади у зв'язку зі зміною структури компанії.

Про це повідомили у пресслужбі «Нафтогазу».

Там зазначають, що інтегрований газовий бізнес, який очолював Фаворов, ліквідується, адже його створювали на період існування режиму ПСО — спеціальних зобов'язань, які держава поклала на «Нафтогаз», аби той продавав газ для населення за низькими цінами.

«З 1 травня 2020 року Україна взяла на себе зобов'язання повністю лібералізувати ринок постачання газу побутовим споживачам і забезпечити умови для конкуренції в цьому сегменті. Дія ПСО припиняється, а відтак компанія адаптує структуру до нових ринкових умов та переглядає логіку інтеграції», — пояснюють у «Нафтогазі».

Крім цього, Фаворов йде з посади голови «Укргазвидобування» — видобувної компанії «Нафтогазу» та найбільшої газовидобувної компанії України.

Андрій Фаворов пропрацював у «Нафтогазі» 1,5 роки. Напередодні повідомлялося, що Фаворов самоізолювався через підозру на коронавірус. Однак згодом ця підозра не справдилася — результати тесту були негативними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: