Генпрокуратура порушила дві справи проти Поклонської

Генпрокуратура порушила дві справи проти Поклонської

Відносно Поклонської порушено справу за фактом державної зради, а також за причетність до незаконної заборони кримськотатарського Меджлісу

Щодо колишнього «прокурора Криму» та чинного депутата Держдуми Росії Наталії Поклонської порушено дві кримінальні справи.

Про це заявив прокурор АР Криму Гюндуз Мамедов, передає РБК-Україна.

«Щодо Поклонської кримінальне провадження проводиться ГПУ. Хоча у нас теж є кілька епізодів, пов'язаних з нею. Оскільки ми ще не визначилися з підозрою, ми не відправляємо ці матеріали в Генеральну прокуратуру для об'єднання»,- сказав Мамедов.

Він нагадав, що відносно Поклонської порушено справу за фактом державної зради, а також за причетність до незаконної заборони кримськотатарського Меджлісу.

Як вже повідомлялося, зараз Поклонська за підтримки чинної російської влади активно розвиває культ останнього російського імператора Миколи II Кривавого.

Вона, зокрема, вимагає заборонити художній фільм Олексія Учителя «Матільда», присвячений коханню царя до балерини Матільди Кшесинської. На її думку, ця стрічка зображує Росію країною «п'яниць та блудниць».

На початку червня російська преса висунула припущення, що екс-«прокурор» окупованого Криму, нині депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська - агент служби безпеки України.

Також у Генеральній прокуратурі України, в системі якої свого часу працювала нині російська діячка Наталя Поклонська, підтвердили, що її попереднє прізвище Дубровська. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: