Галина Герега купила квартиру в Києві за 21,5 млн грн

Галина Герега купила квартиру в Києві за 21,5 млн грн
Галина і Олександр Гереги. Фото «Главком»

Елітна нерухомість розташована у самому центрі столиці

Позафракційний народний депутат Олександр Герега задекларував за минулий рік 24,3 млн грн доходів проти 9,5 млн грн – у 2016 році.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на дані Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Сума дивідендів Гереги, отриманих від ТОВ «Епіцентр К», становила 23,6 млн грн. Річний заробітної плати нардепа сягнув  262,4 тис. грн.

На банківських процентах політик заробив 531,1 тис. грн

Крім цього, він задекларував два подарунки у негрошовій формі загальною вартістю 14,6 тис. грн від Національного олімпійського комітету.

На рахунках у банку Герега тримав 8,8 млн грн. Ще 9 млн. грн, 900 тис. євро, $900 тис., 90 тис. швейцарських франків зберігав готівкою.

За минулий рік сума внесків до кредитних спілок та інших небанківських фінансових установ від нардепа становила 1,6 млн грн (ПАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Оферент»).

Герега вказав 14 земельних ділянок та два житлових будинки у Києві, дві столичні квартира і однокімнатна квартира у Городку (у межах 192 виборчого округу на Хмельниччині) – все майно на праві спільної власності з дружиною Галиною.

В е-декларації Гереги за 2017 рік суттєво розширився список підприємств галузі АПК, власником яких став він спільно з дружиною Галиною. Це – «Агрохолдинг 2012», «Аграрна Інвестиційна компанія-Ярмолинці», «Аграрна Інвестиційна компанія-Чемерівці», «Зелена миля», «Баркософт Агро 1», «Баркософт Агро», «Промінь», Закупнянське ХКП (Хмельницька область), «Агрофірма Медобори» (Тернопільська область), «Бужанське», «Поділ», «Федюківка-Агро», «Віта-Колос» (Черкаська область), «Інтерагроінвест», «Лучанське-2», «Світанок» (Київська область), «Кряж і К», «Мрія», «Чернівчанка-Агро» (Вінницька область). Вказаних агрофірм не було в попередній електронній декларації політика.

Дружина Галина Герега за 2017 рік задекларувала 1 млн грн зарплати, 22 млн грн дивідендів, 600,7 тис. грн процентів.

У банку вона зберігає 5,1 млн грн. Готівкою – 9 млн грн, $1,2 млн, 800 тис. євро, 480 тис. швейцарських франків.

Пані Галина показала низку спільного майна з чоловіком-депутатом, у тому числі житловий будинок площею 454,9 кв. м в Іспанії.

Із нових придбань Галини Гереги – 27 грудня 2017 року квартира площею 888,5 кв. м у Києві вартістю 21,5 млн грн. Завдяки витягу з майнового реєстру «Главком» з’ясував: нерухомість розташована на вул. Івана Мазепи, 11А літ. Б.

(для перегляду списку натисніть на зображення)

Це - багатоповерховий будинок преміум-класу Diamond Hill у самому центрі столиці; з його вікон можна милуватися видами на куполи Печерської Лаври і схили Дніпра та парк Слави.

Елітний будинок на Печерську. Фото з відкритих джерелЕлітний будинок на Печерську, в якому квартира Галина Гереги. Фото з відкритих джерел

Крім цього, Галина Герега задекларувала 9 ювелірних виробів, три шкіряні сумки Hermes, п’ять брендових наручних годинників, дві шуби з хутра, три цінні картини.

У її власності є два автомобіля марок BMW, 2007 року випуску і Porsche, 2008 року випуску.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: