Два роки у владі. Зеленський цього тижня проведе велику пресконференцію

Два роки у владі. Зеленський цього тижня проведе велику пресконференцію
20 травня – друга річниця з дня інавгурації Зеленського
Фото: Главком

Цьогорічну пресконференцію Офіс президента готує без участі колишньої прессекретарки Зеленського Юлії Мендель

На четвер, 20 травня, запланована пресконференція президента Володимира Зеленського. Про це журналістам повідомив радник голови Офісу президента з антикризових комунікацій Михайло Подоляк.

«Формат, можливі обмеження у звʼязку із тим же ковідом опрацьовуються прямо зараз і буде офіційно озвучені у найближчий час, коли визначимо всі деталі. У будь-якому випадку, це буде досить велика і докладна розмова, щоб можна було підвести підсумки перших двох років каденції Володимира Зеленського та обговорити ключові напрямки роботи і рішення, які повинні бути прийняті протягом третього року», – заявив він.

Хто буде модератором пресконференції повідомлять пізніше. Адже наприкінці квітня стало відомо, що прессекретарка президента України Юлія Мендель йде з посади. Але вона залишиться в команді Офісу президента й буде радницею із міжнародних комунікацій.

Нагадаємо, Мендель заявила, що про Зеленського багато напишуть у підручниках. Вона похвалилася, що іменем президента вже називають дітей.

Іще раніше Мендель розповіла, як дві її публікації в Twitter для міжнародної аудиторії допомогли зміцнити гривню. Її висміяли в соціальних мережах.

Нагадаємо, Володимир Зеленський склав присягу президента України 20 травня 2019 року. Таким чином, у цьому році буде друга річниця з дня його інавгурації.

У минулому році велика пресконференція Зеленського відбулася також 20 травня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: