Дочка нардепа Березкіна спростувала, що їздила в Монако

Дочка нардепа Березкіна спростувала, що їздила в Монако

Вікторія Березкіна стверджує, що знаходиться в Австрії на лікуванні і в НАБУ про це знають

Дочка депутата Верховної Ради Станіслава Березкіна Вікторія повідомила, що покинула Україну в зв'язку з необхідністю медичного обстеження і на даний момент перебуває в Австрії. Про свою поїздку вона офіційно поінформувала, як представників НАБУ, так і Солом'янський районний суд міста Києва, написала Березкіна на своїй сторінці в Facebook.

Інформація від Березкіної з’явилася після того, як деякі ЗМІ написали, ніби вона втекла в Монако, щоб уникнути затримання.

«Дізналася з публікацій в українських ЗМІ про те, що я «втекла» у Монако від НАБУ. Дорогі журналісти, повідомляю спеціально для Вас, по-перше, я не тікала ні від НАБУ, ні від ГПУ, ні від іншого державного органу! Коли дізналася про те, що проводяться слідчі дії за участю моїх родичів - відразу ж зв'язалася з детективом і повідомила про своє поточне місце перебування та мету поїздки за кордон», - повідомила Березкіна.

Дочка нардепа написала, що, починаючи з 23 жовтня, вона перебуває в Австрії, а саме у Відні, де проходить медичне обстеження.

Березкіна допускає, що чутки про Монако поширили з метою, пожвавити інтерес до забутої теми.

«Не виключаю, що це місце було обрано невідомими мені людьми з метою надання якоїсь «пікантності» інформаційному приводу і для пожвавлення інтересу до вже забувати теми неповернення кредиту групою компаній «Креатив».

Також Березкіна виклала скани документів, що були відправлені в НАБУ і до Солом'янського районного суду міста Києва.

«Ділюся з вами фотографіями документів, що підтверджують моє миле спілкування з детективом», - пояснила Березкіна.«Ділюся з вами фотографіями документів, що підтверджують моє миле спілкування з детективом», - пояснила Березкіна

.jpg_06

«Щоб попередити будь-які спекуляції на тему «тікала від слідчих у багате Монако «ділюся з вами фотографіями документів, що підтверджують моє миле спілкування з детективом», - пояснила Березкіна.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро (НАБУ) веде розслідування щодо розкрадання 20 мільйонів доларів в «Ощадбанку». У даній кримінальній справі були затримані 10 осіб, яким вже повідомили про підозру. Це посадові особи «Ощадбанку» і колишні бенефіціари групи компаній «Креатив».

Як вже повідомлялося, сину депутата Березкіна суд призначив заставу в 5 млн. САП просила 150 млн

Нагадаємо, НАБУ підозрює нардепа у розкраданні $20 млн держбанку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: