Депутатка, яку вигнали зі «Слуги народу», «відправила у відставку» двох міністрів. Милованов вже спростував «цю брехню»

Депутатка, яку вигнали зі «Слуги народу», «відправила у відставку» двох міністрів. Милованов вже спростував «цю брехню»
Інформацію про свою відставку Тимофій Милованов назвав брехнею

Тимофій Милованов: Про відставку. Тут кажуть, що я написав про відставку. Це брехня. Мені робота подобається. Я буду і далі робити реформи

Депутатка Ганна Скороход, яку виключили з фракції «Слуга народу», сьогодні в Telegram з посиланням на джерела заявила, що нібито міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов і міністр юстиції України Денис Малюська офіційно подали прохання про відставку прем'єр-міністру України Олексію Гончаруку. Причиною нібито стало недостатнє матеріальне забезпечення.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов спростував інформацію про те, що він нібито написав заяву про відставку у зв'язку з низькою зарплатою. Про це він заявив у відеозверненні у Facebook.

«Тут кажуть, що я написав (заяву, - «Главком») про відставку. Це брехня. Мені робота подобається. Я буду і далі робити реформи. Про зарплати. Зарплати повинні бути у всіх високі по всій країні, і пенсії також. Я зроблю все для того, щоб це сталося. Я вірю, що це у нас вийде», - сказав він.

Нагадаємо, 15 листопада фракція «Слуги народу» вирішила виключити зі складу депутатів Антона Полякова і Анну Скороход.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: