Денуклеаризація Корейського півострова: «справа ракетних двигунів» (прес-конференція)

Денуклеаризація Корейського півострова: «справа ракетних двигунів» (прес-конференція)

Буде представлена ініціатива щодо проведення додаткового розслідування звинувачень України у передачі ракетних технологій КНДР

25 червня в ІА Главком (м. Київ, вул. Шовковична, 8/20) відбудеться прес-конференція на тему: «Денуклеаризація Корейського півострова: «справа ракетних двигунів».

Запрошені гості: Михайло Самусь, заступник директора Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань; Юрій Пойта, керівник секції Азіатсько-Тихокеанського регіону Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння.

Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння представить ініціативу щодо проведення додаткового розслідування звинувачень України у передачі ракетних технологій КНДР.

Прогрес денуклеаризації Корейського півострова створює сприятливі умови для отримання об’єктивної інформації стосовно публікації в серпні 2017 року газетою «The New York Times» матеріалу «Північнокорейський ракетний успіх пов'язаний з українським підприємством». В статті йшлося, що успіхи КНДР в випробуваннях міжконтинентальних балістичних ракет нібито стали можливими завдяки передачі КНДР ракетних двигунів РД-250 з українського підприємства «Південмаш».

Дивіться трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: