Білецький відмовився підтримувати Кошулинського на виборах президента

Білецький відмовився підтримувати Кошулинського на виборах президента
Серед підписантів заяви немає лідера «Національного корпусу» Андрія Білецького

У заяві політиків, які підтримали Кошулинського, підкреслюється, що «лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля»

ВО «Свобода» (лідер - Олег Тягнибок), «Правий сектор» (голова партії - Андрій Тарасенко), Організація Українських Націоналістів (голова - Богдан Червак), Конгрес Українських Націоналістів (голова - Степан Брацюнь) та «С14» (лідер руху - Євген Карась) разом заявили про підтримку свободівця Руслана Кошулинського як кандидата в президенти на виборах 2019 року.

Про це йдеться в заяві, яку підписали та оприлюднили націоналісти. Водночас варто зауважити, що серед підписантів немає лідера «Національного корпусу» Андрія Білецького.

«Підписанти наголошують: необхідно зупинити наступ реваншистських сил на президентських та парламентських виборах. Саме тому вони підтримують Руслана Кошулинського як кандидата на посаду президента та закликають до цього всіх українців», - говориться у заяві націоналістів, в якій підкреслюється, що «лише націоналісти є тими, хто здатен зупинити агентуру Кремля».

«Обговоривши політичну ситуацію, ми – повноважні представники націоналістичних організацій – ухвалили рішення підтримати кандидатуру Руслана Кошулинського на президентських виборах 2019 року. Закликаємо інші національно-патріотичні сили, загалом усіх українців підтримати кандидатуру Кошулинського на посаду президента України», - йдеться в заяві націоналістів.

Повідомляється, що також про підтримку Кошулинського заявив провідник Національного руху «Дія» Дмитро Ярош.

Як відомо, ще півтора року тому всеукраїнське об’єднання «Свобода», «Національний корпус», рух «Правий сектор», Конгрес Українських Націоналістів, ОУН та С14 підписали маніфест про спільні цілі та дії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: