У Надії Савченко у СІЗО розболілись зуби та коліно

 У Надії Савченко у СІЗО розболілись зуби та коліно
Народний депутат Надія Савченко зараз у СІЗО перебуває у стані апатії, але без депресії

Сестра розказала про стан здоров’я депутата

Сестра народного депутата Надії Савченко Віра вважає, що Надія зараз перебуває у стані апатії, але без депресії. Про це Віра розповіла в ексклюзивному інтерв’ю «Главкому».

За словами Віри Савченко, вона відвідувала Надію 31 жовтня. «А якщо говорити про фізичний стан, то її турбує біль у коліні. Сьогодні передала їй наколінник. Я буду наполягати на хірургічному втручанні», - говорить сестра, уточнивши, що у Надії - давня травма Надії, «з часів стрибків з парашутом - розрив хрестоподібної зв’язки».

Раніше Надія постійно тренувалася і травма не спричиняла дискомфорту. «У СІЗО нога почала боліти, бо така травма часто йде у парі з розривом меніску і надломом заднього рогу медіального меніску. Через це відбувається наростання кисти Бейкера: під коліном накопичується рідина, її треба викачувати», - зазначає Віра.

Сестра каже, що у Надія також має проблеми з зубами. «Даються взнаки наслідки голодування: відбувалось вимивання кальцію. Один зуб розкришився, один випав. Полікувати зуби на волі Надія не встигла – було постійно багато роботи, руки не доходили», - говорить Віра  Савченко.

Попри ослаблене здоров’я, за словами сестри, Надія знову збирається голодувати, сподівається у такий спосіб пришвидшити розгляд справи. «Ми припускаємо, що коли справа слухатиметься по суті, засідання можуть проходити раз на півроку-рік», - пояснює Віра Савченко.

Як повідомлялося, народного депутата Надію Савченко підозрюють в організації теракту, який мав бути здійснений у Верховній Раді. 22 березня депутати проголосували за зняття недоторканності, затримання та арешт Савченко.

Нагадаємо, Савченко залишили під вартою ще на два місяці.

Савченко попросила юридичної допомоги у чиновника часів Януковича.

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: