Лісопилка в Австралії замовила собі водневий генератор

Лісопилка в Австралії замовила собі водневий генератор

Прислів'я «Ліс рубають – тирса летить» тепер буде нести позитивне екологічно чисте забарвлення

Фото: h2-view.com

Генератор зможе виробляти водень із відходів лісопильного виробництва

Компанія Patriot Hydrogen оголосила, що буде поставляти свої водневі генераторні установки Patriot P2H австралійської компанії Sweetman Renewables для живлення її лісопилки в Новому Південному Уельсі. Поки що Sweetman купить один генератор, з планами збільшити їх кількість протягом двох років до п'ятнадцяти, – повідомляє H2 View.

Що цікаво, генератор Patriot P2H може використовувати для виробництва екологічно чистого водню різні відходи і біомасу – ту ж тирсу, які у великій кількості створюється при роботі лісопильного виробництва. Таким чином, це вкрай вигідно для підприємств подібного роду – вони можуть взагалі не залежати від звичайної електромережі.

Генератори Patriot P2H можуть бути легко переміщені на інші виробничі майданчики, що робить їх придатними для роботи у віддалених місцях, в лісових, гірничодобувних і сільськогосподарських виробництвах.

Одна установка P2H здатна виробляти в день одну тонну екологічно чистого водню і виробляти 750 кВт/год електроенергії. У компанії Sweetman Renewables заявляють, що придбання п'ятнадцяти генераторів усуне необхідність компанії покладатися на загальну енергосистему.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: