Вони рятують життя: телеканал «Київ» розповідатиме про роботу лікарів під час епідемії (фото)

Вони рятують життя: телеканал «Київ» розповідатиме про роботу лікарів під час епідемії (фото)
Лікар медицини невідкладних станів Артур Якущенко разом з колегами перевірив пасажирів 18 літаків, що повернулися з-за кордону

Перший випуск був присвячений 27-річному лікарю медицини невідкладних станів Артуру Якущенку

На телеканалі «Київ» в програмі новин СТН стартувала нова рубрика «Вони працюють для нас».

Кожен день телевізійники будуть розповідати про медиків, волонтерів, представників різних професій, які під час пандемії працюють задля порятунку життя людей.

Перший випуск був присвячений 27-річному киянину Артуру Якущенку, лікарю медицини невідкладних станів. Сьогодні у нього, як і у всіх медиків світу, складний час. Наприклад, за одну зміну йому довелося перевірити пасажирів 18 літаків, які прилетіли до Києва з-за кордону, виявити 20 випадків зараження коронавірусом.

До епідемії Артур займався вокалом і був ведучим на різних святах. Але наразі про своє хобі йому довелося забути.

Зараз за день Артуру з колегами доводиться виїжджати в середньому на п'ять викликів. Та, не дивлячись на це, лікар приходить на зміну з посмішкою і просить українців на своїй сторінці у Facebook залишатися вдома.

Нагадаємо, у Києві визначено госпітальні бази для прийому «другої хвилі» хворих на гостру респіраторну хворобу Covid-19. дД «першої хвилі» увійшли сім лікарень.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров'я, станом на 10:00 3 квітня, у Києві 180 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві зросла на 20 осіб.

Кличко повідомив про 28 нових випадків COVID-19 за останню добу.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: