«Укрзалізниця» погрожує локдауном: через два тижні можуть зупинити усі перевезення

«Укрзалізниця» погрожує локдауном: через два тижні  можуть зупинити усі перевезення
Трудовий колектив в розпачі, через два тижні планується великий страйк 
фото: УНІАН

Тимчасова слідча комісія буде досліджувати операційну, інвестиційну та фінансову діяльність «Укрзалізниці» в період з 2015 року

Працівники «Укрзалізниці» через два тижні планують провести великий страйк із зупинкою всіх видів перевезень. Про це повідомила глава тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради з перевірки й оцінки стану АТ «Укрзалізниця» Юлія Гришина на своїй сторінці у Facebook.

«Трудовий колектив в розпачі, через два тижні планується великий страйк із зупинкою всіх видів перевезень. З усіма цими матеріалами комісія вже працює», – написала Гришина після проведення чергового засідання слідчої комісії.

За її словами, ТСК буде досліджувати операційну, інвестиційну та фінансову діяльність «Укрзалізниці» в період з 2015 року, оскільки саме з того часу спостерігається стрімке погіршення стану компанії.

Гришина додала, що звільнений напередодні Голова правління «Укрзалізниці» Володимир Жмак не зміг бути присутнім на засіданні через лікарняний у зв’язку з отриманням позитивного результату тесту на Covid-19.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: