Учасники «Ночі на Банковій» приїхали до будинку Авакова

Учасники «Ночі на Банковій» приїхали до будинку Авакова

Активісти облили паркан червоною речовиною, схожою на кров

Частина учасників акції «Ніч на Банковій» приїхала до об’єкту «Фортеця», де, як раніше з’ясувала програма розслідувань «Схеми», проживає міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Протестувальники, серед яких активісти Автомайдану та члени організації «С14», нанесли на паркан навколо будівлі заклики розслідувати напади на активістів та облили його червоною речовиною, схожою на кров.

Діям активістів ніхто не перешкоджав, але й на дзвінок у вхідні двері об’єкту МВС не зреагували.

Учасники акції вимагають від Авакова звіту щодо того, як рухаються справи щодо замахів на громадських активістів.

«Якщо влада дійсно хоче зупинити це, треба виходити на самий верх – хто це замовляє, тому що напади будуть продовжуватись. На всіх не вистачить охорони, але й терпіти ми цього не будемо. Якщо влада закриє на це очі – що нам тепер, полювати на «ватників»? Вони вбивають нас – нам треба вбивати їх, щоб бодай баланс зберігся? Ну це ненормальна ситуація», – заявив журналістам керівник організації «С14» Євген Карась.

Він висловив думку, що міністр внутрішніх справ мусить вдатися до кадрових змін у керівництві поліції в південно-східних регіонах України.

Наостанок протестувальники запалили фаєри, повторюючи питання «Хто замовив Катю Гандзюк?» та гасла «Аваков не мовчи!», «Мовчання вбиває!», «(Генеральний прокурор Юрій – ред.) Луценко, чекай гостей».

Раніше повідомлялося, що Порошенко чекає звіту Луценка і Авакова щодо розслідування нападів на активістів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: