У Київ привезли додаткову зброю для бійців тероборони

У Київ привезли додаткову зброю для бійців тероборони
фото: 112 БрТРО

Вже добу Україна стримує наступ окупантів

Військові завозять до столиці додаткову зброю для бійців територіальної оборони, повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

«Завозять в Київ додаткову зброю. Зранку 25 лютого. Місця отримання зброї в Києві для тих, хто долучається до тероборони. Шевченківський б-н, вул. Пугачова, 10. Голосіївський б-н., вул. Глушкова, 9. Оболонський б-н, вул.Полярна 20, (завод генераторів)», – ідеться в повідомленні.

Підтвердив це і командувач Територіальної оборони ЗСУ Юрій Галушкін.

«Вже добу Україна стримує наступ окупантів. Ворог отримав по зубах і його бліцкриг не вдався. Нам критично протриматися цю ніч і наступні дні. Важливо чинити тотальний опір агресору, посилити наші Збройні сили, які героїчно боронять нашу землю», - зазначив Галушкін.

Він додав, що до Києва та інших міст України завозять додаткові партії зброї та боєприпасів. Тому буде чим зустріти ворога.

«Приходьте і ставайте до лав територіальної оборони. Усі процедури спрощено, потрібен лише паспорт і код та бажання захистити нашу Україну. Тож до зброї! Вистоїмо і переможемо», – закликав Галушкін.

25 лютого путінські окупанти обстріляли Київ, ймовірно крилатими або балістичними ракетами. Вибухи було чути близько 04:22 в багатьох районах столиці.

Раніше головна міжнародна мережа хакерів Anonymous зламала сайт міністерства оборони РФ і повідомила, що путінські війська готують масштабне бомбардування Києва.

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович прокоментував інформацію з різних медіа, які посилаються на американську розвідку. «Наразі такі удари розглядаються, як «ймовірні». Варто зауважити, що мирним громадянам такі удари загрожують з дуже малою ймовірністю», – заявив Арестович.

За даними Білого дому та американської розвідки, ворог хоче оточити Київ.

На початку доби 25 лютого президент Володимир Зеленський повідомив, що у Київ просочились російські диверсанти. «Маємо інформацію що у Київ зайшли диверсійні групи ворога, тому я дуже прошу киян – будьте уважними, дотримуйтесь правил комендантської години», – закликав Зеленський. Він додав, що залишається в урядовому кварталі разом з усіма, хто необхідний для роботи центральної влади. Тим часом у Міністерстві оборони повідомили, що «визначені сили і засоби перейшли до оборони міста Києва».

Раніше Зеленський повідомив, що Росія позначила його як «ціль номер один», але він зі своєю родиною залишається у Києві.

До слова, киянам роздаватимуть зброю: де отримати.

Важливо пам'ятати. що у Києві ввели комендантську годину. Вона діє з 22 години до 7 ранку.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: