У Києві пролунав вибух

У Києві пролунав вибух
Столицю вранці 15 жовтня сколихнув вибух
фото з відкритих джерел

Повітряну тривогу у столиці було оголошено через кілька хвилин після вибуху

У столиці України 15 жовтня близько сьомої години ранку пролунав вибух. Повітряну тривогу оголосили через кілька хвилин.

Після цього тривога почала поширюватися й на інші області, зокрема на західні. Станом на 07:12 у всіх регіонах, крім тимчасово окупованого Криму, оголошено повітряну тривогу.

У Києві пролунав вибух фото 1

Соцмережі повідомляють про ймовірний пуск ракет Х-101 зі стратегічної авіації Ту-95МС з Каспійського напрямку.

Читайте також: 15 жовтня Росія вдарила ракетами по Київщині: перші подробиці

Нагадаємо, 10 та 11 жовтня зранку Україна зазнала масштабної ракетної атаки зі сторони Росії. Як відомо, у Києві вранці 10 жовтня під час повітряної тривоги пролунала серія вибухів: після восьмої і після девʼятої ранку. Перша серія вибухів була в Шевченківському та Соломʼянському районах. Також вибухи були в Соломʼянському районі. Один із вибухів стався прямо біля пішохідного мосту, відомого як «міст Кличка».

На місця, що зазнали обстрілів, виїжджали 50 «швидких». Госпіталізували тоді 43 особи. Амбулаторно медики надали допомогу 23 людям. Станом на 14 жовтня у лікарнях залишаються 35 осіб.

11 жовтня на пішохідно-велосипедному мосту у Києві фахівці демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла. А спеціалісти «Київміськсвітла» обстежили стан підсвітки перил. Вже 11 жовтня у Києві було відновлено рух бульваром Тараса Шевченка, який постраждав унаслідок ракетного удару 10 жовтня.

Читайте також: Обстріл Києва: кадри вибухів потрапили в прямий ефір

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: