У Києві ні на день не припиняється посилена дезінфекція доріг, транспорту, зупинок (фото)

У Києві ні на день не припиняється посилена дезінфекція доріг, транспорту, зупинок (фото)
Дезінфекція транспортної інфраструктури Києва
Фото: Олександр Густєлєв, Facebook

Дезінфікуються всі без винятку зупинкові комплекси

Посилені заходи з дезінфекції об’єктів дорожньо-транспортної інфраструктури Києва тривають. Санітарна обробка доріг i мостів, зупинок громадського транспорту, підземних пішохідних переходів не припиняється ні на день. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв на своїй сторінці у Facebook.

«Хоча громадський транспорт столиці працює у режимі обмеження, дезінфікуються всі без винятку зупинкові комплекси та посадкові майданчики, адже частина стратегічних підприємств та організацій, які власним транспортом здійснюють підвіз співробітників до роботи, використовують їх як місце збору своїх працівників», - зазначив він.

Густєлєв підкреслив, що вживається всі заходи, щоб мінімізувати можливість поширення інфекції та зараження громадян, які своєю щоденною працею забезпечують життєдіяльність та безпеку країни і столиці.

Як повідомлялося, обробка штучних споруд, підземних пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту тощо здійснюється розчином хлоргексидину, який виробляє ПрАТ «АК  «Киïвводоканал». Розчин є сертифікованим i повністю безпечним для людей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: