У Києві активісти С14 атакували офіс Медведчука

У Києві активісти С14 атакували офіс Медведчука

Праворадикали вимагали звільнити українських політв'язнів

Представники праворадикальної організації заявили, що скоїли напад на офіс, який, як вони вважають, належить представнику України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи Віктору Медведчуку. Радикали таким чином вимагали звільнити українських політв'язнів.

Про це у Facebook повідомив лідер праворадикальної організації С14 Євген Карась.

«Якісь невідомі історики з С14 і «Традиції і порядку» нагадують Медведчуку за Стуса і покривання утримування Путіним українських в'язнів», — повідомив Карась.

Він оприлюднив також відео, на якому повідомив, що перебуває на вулиці Івана Франка, де за його словами, розташований офіс Медведчука.

Водночас журналіст Олексій Братущак у коментарі до публікації написав, що праворадикали помилились адресою — за його словами, офіс Медведчука розташований на вулиці Велика Васильківська, 23 б.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ТРАДИЦІЯ І ПОРЯДОК (@tradition_and_order)

Раніше ЗМІ повідомили, що надвечір 14 жовтня у Києві біля входу до Києво-Печерської лаври спецпризначенці поліції оточили, а згодом затримали близько 30 молодиків з невідомих причин.

Як повідомляв «Главком», у День святої Покрови Пресвятої Богородиці було посилено охорону громадських місць у Києві, зокрема, під Києво-Печерською лаврою були помічені правоохоронці з автоматичною зброєю.

Раніше сьогодні націоналісти закидали пам’ятник Миколі Ватутіну у Києві яйцями.

Нагадаємо, 14 жовтня Україна святкує День захисника та День Українського козацтва, а також чергову річницю створення УПА. Крім того, віряни також відзначають День святої Покрови Пресвятої Богородиці. Християни східного обряду 14 жовтня відзначають одне з найбільш шанованих свят – Покрова Пресвятої Богородиці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: