Терпець увірвався: кияни заблокують скандальне будівництво на Андріївському узвозі

Терпець увірвався: кияни заблокують скандальне будівництво на Андріївському узвозі

У середу розпочнеться безстрокове пікетування будівництва багатоповерхового монстра на Андріївському узвозі, 14-16

Сьогодні, 11 квітня, об 11:00 громадські активісти та мешканці столиці збираються на Андріївському узвозі, 14-16 для оголошення загальноміської безстрокової акції пікетування скандального будівництва там готелю.

Навколо забудови будуть встановлені намети, щоб заблокувати небезпечні роботи, які вже привели до зсуву ґрунтів і руйнування історичних будівель. Про це повідомляє KV з посиланням на повідомлення на сторінці заходу в Facebook.

«Безпрецедентне будівництво багатоповерхового монстра на Андріївському узвозі, 14-16 буде припинено власними силами, оскільки влада дивиться на будівельні злочини і розкрадання елітної землі в історичних районах столиці крізь пальці», - пишуть в повідомленні.

«Ми оголошуємо загальну, загальноміську безстрокову акцію пікетування злочинної забудови, навколо якої встановимо намети і заблокуємо небезпечні роботи до повної перемоги», - заявили активісти.

Як повідомляв «Главком», 10 квітня заступник голови КМДА Олександр Спасибко заявив, що Київська міська державна адміністрація вимагає зупинити будівельні роботи з будівництва готельного комплексу на Андріївському узвозі, 14-16 до розгляду проекту на містобудівній раді.

14 березня 2018 року Міністерство культури видало дозвіл ПП «Маркон» на проведення земельних робіт за адресою Андріївський узвіз, 14-16 у Києві. Будівельні роботи тут веде одеська компанія Аднана Ківана.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: