Справа Ноздровської: арешт підозрюваного продовжено на два місяці

Справа Ноздровської: арешт підозрюваного продовжено на два місяці
Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської Юрій Россошанський
Фото: Громадське

Захист ініціював зміну запобіжного заходу Россошанському на цілодобовий домашній арешт

За клопотанням прокуратури Київської області підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Россошанському продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, незважаючи на спроби захисту змінити його на більш м’який, не пов’язаний з обмеженням волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.

Прокуратура Київської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства Ноздровської за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

«Незважаючи на спробу захисту підозрюваного змінити останньому запобіжний захід на цілодобовий домашній арешт, за клопотанням прокуратури підозрюваному продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці», - інформує прокуратура.

Досудове розслідування триває.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі строком до 15 років.

Як відомо, юристку Ірину Ноздровську, яка розслідувала справу про загибель своєї сестри унаслідок ДТП  і зникла у Києві 29 грудня 2017 року, знайшли мертвою 1 січня 2018 року.

Вишгородський районний суд Київської області обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві юристки Юрію Россошанському у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави

Водночас захист родини Ноздровської сумнівається, що правозахисницю вбив Россошанський

Читайте матеріал «Главкома» Вбивство Ірини Ноздровської. Усі подробиці

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: