SkyUp розпочав продаж дешевих квитків на міжнародні рейси з України

SkyUp розпочав продаж дешевих квитків на міжнародні рейси з України
Літак SkyUp

SkyUp пропонує квитки економного класу за трьома тарифами

Авіакомпанія SkyUp, яка називає себе українським лоукост-перевізником, відкрила продаж квитків на перші регулярні міжнародні рейси за спеціальною програмою.

Про це пише Аvianews.com.

Наразі бронювання є доступним на рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону, які виконуватимуть з грудня 2018 року.

Мінімальні ціни в один бік в Тбілісі– від 1508 грн, в Софію – від 1508 грн, в Попрад – від 987 грн, в Барселону – від 1508 грн.

SkyUp пропонує квитки економного класу за трьома тарифами. Перший – Basic – не підлягає обміну і поверненню, він передбачає перевезення тільки ручного багажу 7 кг. Standard, крім ручного багажу, дозволяє провозити одну валізу вагою до 23 кг і обміняти квиток зі штрафом. Третій – Flex – крім послуг тарифу Standard, дає можливість скасування квитка після оплати штрафу.

Раніше повідомлялося, що українська авіакомпанія SkyUp отримала дозвіл на польоти в Європу, пройшовши процедуру TCO (Third Country Operator Licence).

Даний сертифікат дає авіакомпанії право літати в 28 країн Європи, які входять в EASA, а також в чотири країни, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі - до Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: