Скільки у Києві продезінфіковано будинків, де виявлено коронавірус (фото)

Скільки у Києві продезінфіковано будинків, де виявлено коронавірус (фото)
Рятувальники проводять дезінфекційні заходи в під’їздах, ліфтах та сходових клітках будинків
Фото: ДСНС

Рятувальники не заходять у помешкання киян

Столичні рятувальники продовжують проводити заходи з санітарної обробки приміщень та під’їздів житлових будинків, де виявлені хворі на коронавірус.

Зокрема за зверненнями, що надходять від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Київської міської державної адміністрації, рятувальники проводять дезінфекційні заходи в під’їздах, ліфтах та сходових клітках багатоповерхових житлових будинків. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Києві.

За період з 4 по 22 квітня рятувальники в спеціальних захисних костюмах продезінфікували загалом 127 об'єктів у Дніпровському, Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Печерському, Солом’янському, Святошинському та Шевченківському районах столиці загальною площею близько 26000 кв. м.

Головне управління ДСНС України у Києві повідомляє, що такі заходи проводяться лише за наданими адресами від штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації КМДА. «Рятувальники дезінфікують лише під'їзди, сходові клітини, ліфтові шахти, оглядові майданчики будинку, а також вхідні двері квартир та не заходять у помешкання!» - зазначили у ДСНС.

Як повідомлялося, станом на ранок 23 квітня, у Києві підтверджено 1059 випадків Covid-19. Такі дані оприлюднив Центр громадського здоров’я України. Таким чином, за добу кількість хворих на коронавірус у Києві збільшилася на 70 осіб.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: