Різнобарвні стіни та чорна ванна: за який маєток просять $3 млн (фото)

Різнобарвні стіни та чорна ванна: за який маєток просять $3 млн (фото)
У будинку є справжня груба обкладена кахлями
фото: Благовість

Загальна площа будинку 1064,5 кв.м

У Бориспільському районі, що на Київщині, виставлений на продаж триповерховий будинок майже за 84 млн грн. Маєток на дев’ять кімнат розташований у котеджному містечку під Києвом, загальна площа землі – 2,0 га. Загальна площа будинку 1064,5 кв.м. Оголошення про продаж маєтку виставлене на сайті продажу нерухомості «Благовість».

«Маєток у котеджному містечку під Києвом, загальна площа земель – 2,0 га, з яких – 0,42 га земля для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку та 1,6 га для розміщення спортивно-оздоровчого комплексу, домоволодіння складається з основного житлового котеджу побудованого у 2016 році, загальна площа – 1064,5 кв.м, житлова – 460 кв.м, із земельною ділянкою під ним – 0,346 га», – зазначається у повідомленні.

У будинку впадає в око велика кількість різнобарвних стін та справжня груба обкладена кахлями. А ще у маєтку є два каміни та кімната-спортзал.Остання виконана у фіолетових, бузкових, сірих та гірчичних тонах. Загалом еклектичне поєднання матеріалів, кольорів та фактур простежується на усіх трьох поверхах будівлі. Приміром стіни однієї з ванн пофарбуванні у зелений колір, а інша ванна кімната обкладена чорно-сірою плиткою під мармур. Стіни у коридорі яскраво помаранчеві, а в дитячій розписані квітами. Один із камінів у будинку виконаний із білого мармуру, довкола іншого стіни пофарбовані у колір бургунд, а сам камін обкладений зеленою плиткою.

Нагадаємо, стару квартиру у центрі столиці з ліпниною на стелі дизайнери перетворили на світлий та вишуканий простір. Квартира розташована в Шевченківському районі, біля Золотих воріт.

До слова, у Києві виставлена на продаж п’ятикімнатна квартира за $3,5 млн. Помешкання продається на вул. Івана Мазепи, 10.

Нагадаємо, під Києвом у селі Вища Дубечня виставили на продаж елітну резиденцію з територією для побудови тенісного корту та гелікоптерного майданчика. Також одна з найдешевших пропозицій на ринку нерухомості столиці – кімната на Проспекті Науки за $12,5 тис.

До слова, у Києві середня ціна квадратного метра нерухомості у 2021-му році стрімко пішла вгору. 26% мешканців Києва, що цікавляться темою придбання житла, планують купити квартиру вже цього року. Як повідомлялося, у Києві квартиру з ядучими стінами та пластиком на стелі пропонують за $600 тис. Раніше «Главком» писав, яку квартиру можна купити в Києві за мільйон доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: