Qatar Airways знову літатиме до Києва два рази на день

Qatar Airways знову літатиме до Києва два рази на день
Літак авіакомпанії Qatar Airways

Qatar Airways поверне 14 рейсів на тиждень на лінії Доха - Київ

Авіакомпанія Qatar Airways з 29 жовтня відновить колишню частоту польотів 14 рейсів на тиждень на лінії Доха - Київ, з якої польоти виконувалися з грудня 2017-го по березень 2018 року.

Таким чином, у зимовому сезоні навігації 2018/2019 авіаперевізник знову буде літати в київський аеропорт «Бориспіль» по два рази в день, здійснюючи денні рейси QR295/296 і вечірні рейси QR297/298, що дозволить зробити більш зручною пересадку в Досі.

Qatar Airways почала виконувати рейси Доха - Київ у серпні 2017 року. Спочатку польоти виконувалися щодня, а з 14 грудня 2017 року частота польотів була збільшена з семи до 14 на тиждень. Зі вступом 25 березня в силу літнього розкладу польотів рейси Київ - Доха почали виконуватися з початкової частотою сім рейсів на тиждень.

З 2 липня Qatar Airways змінила частоту польотів з семи до 11 на тиждень, а з 2 вересня почне літати до Києва 12 раз на тиждень.

Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури веде переговори з двома міжнародними авіакомпаніями для здійснення польотів в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: