Правоохоронці затримали киянина, який у своєму гаражі виготовляв патрони (фото)

Правоохоронці затримали киянина, який у своєму гаражі виготовляв патрони (фото)

В столиці проведено спецоперацію

Поліцейські карного розшуку столичного главку спільно із колегами Голосіївського управління поліції та працівниками Служби безпеки України провели обшук у помешканні та гаражі місцевого мешканця, де вилучили кілька рушниць, патрони різних марок та калібру, порох, станки для виготовлення набоїв та 10 упаковок із ампулами медичного препарату наркотичної дії «Трамадол».

Вилучене направлено на експертизу, а за фактом події розпочато досудове розслідування.

Про це інофрмує прес-служба Національної поліції Києва, повідомляє «Главком».

«У ході реалізації оперативної інформації у рамках проведення операції «Зброя та вибухівка» правоохоронці провели санкціоновані обшуки у квартирі та гаражі 45-річного місцевого мешканця», - йдеться у повідомленні.

Під час огляду помешкання поліцейські виявили та вилучили понад 600 патронів різного калібру, 8 кілограмів пороху, 4 рушниці, 2 військові димові шашки, станок іноземного виробництва та ваги із гранулятором для виробництва патронів.

Також у квартирі правоохоронці знайшли та вилучили 10 упаковок «Трамадол», які він нібито купив для хворого родича, але квитанцію про оплату та рецепт надати не зміг.

Окрім того, у гаражі, де чоловік займався виготовлення набоїв, правоохоронці виявили ще один станок іноземного виробництва, 12 кілограмів пороху, майже 800 патронів різного калібру та 2100 предметів, схожих на кулі.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: