Поліція на Київщині зловила злісного автокрадія на прізвисько Лялька (фото, відео)

Поліція на Київщині зловила злісного автокрадія на прізвисько Лялька (фото, відео)
Хронічний правопорушник попередні рази платив застави та виходив на волю
фото: Нацполіція

Зловмисника вчетверте ловлять «на гарячому»

На Київщині вчетверте потрапив до рук поліції автокрадій на прізвисько Лялька. У 2020, а потім у 2021 році кримінальна поліція Київщини викрила злодія після скоєння серії крадіжок авто. Про це повідомив начальник Нацполіції у Київській області Андрій Нєбитов.

Справи були розслідувані та передані до суду, втім поки підсудний все ж залишається на волі, а у серпні 2022 року заволодіває ще одним легковиком у столиці. Правоохоронці з Києва затримали «Ляльку», суд взяв його під варту та призначив заставу в сумі 52 тис. грн, яку зловмисник швидко сплатив і спокійно продовжив злочинну діяльність.  

Поліція на Київщині зловила злісного автокрадія на прізвисько Лялька (фото, відео) фото 1

Згодом «на гарячому» зловмисника вкотре зловили працівники кримінальної поліції Київщини, і Лялька опиняється під арештом вже із заставою у понад 700 тис. грн. 

Поліція на Київщині зловила злісного автокрадія на прізвисько Лялька (фото, відео) фото 2

«Маю надію, що новий запобіжний захід все ж утримає «хронічного» правопорушника за ґратами надовго. Не хочеться знов ризикувати добробутом власників Lanos, Chevrolet, або Skoda. Для них ці автомобілі значно цінніші ніж для керманичів люксових автобрендів, а в деяких родинах – навіть єдине джерело доходу», – каже Нєбитов. 

Читайте також: Вбивство військового у Києві. Один із підозрюваних пов'язаний із Кивою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: