Окупанти розбомбили у Києві будинок продюсера Юрія Фальоси (фото, відео)

Окупанти розбомбили у Києві будинок продюсера Юрія Фальоси (фото, відео)
фото: Юрій Фальоса/Facebook

Продюсер втратив також студію звукозапису

Учора, під час бомбардування приватних будинків у Подільському районі столиці, постраждало житло продюсера Юрія Фальоси. Він розповів, що втратив водночас дім та офіс у Facebook.

«Ні дому, ні офісу більше нема! Усі живі! Що ж, відбудовуватимемося заново», – написав Фальоса.

Мер Києва Віталій Кличко увечері 16 березня повідомив, що ворожі снаряди влучили у декілька приватних будинків у Подільському районі. На місці події працювали рятувальники та медики.

Юрій Фальоса – музичний продюсер. Зокрема, колись він продюсував Ані Лорак та Міку Ньютон. Компанія Falyosa Family Factory також співпрацювала з MaSha GoYa, Tony Tonight, Champagne morning та Mushmellow.

Нагадаємо, 24 лютого о 4:00 ранку Росія цинічно напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах. 1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Нагадаємо, Сполучені Штати Америки помітили «посилену морську активність» у північній частині Чорного моря з боку російських військ. Про це заявив високопоставлений представник Міністерства оборони США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: