На Київщині поліція оголосила в розшук трьох школярів (фото)

На Київщині поліція оголосила в розшук трьох школярів (фото)
Поліція Київщини розшукує трьох школярів
Фото з відкритих джерел

Трьома днями раніше учні домовлялись про втечу до лісу

Поліція Київської області розшукує трьох хлопців, які втекли зі школи, не повідомивши нікому про своє можливе місцезнаходження. Кількома днями раніше діти домовлялись про втечу до лісу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Поліція розшукує Польського Дмитра 2009 р.н., Штикова Максима 2009 р.н., та Мостіпана Дмитра 2008 р.н.

Сьогодні до поліції Кагарлика надійшло повідомлення від директора школи про те, що близько 11 години ранку хлопці пішли з учбового закладу.

Поліція встановила, що 3 дні тому учні домовлялись про втечу до лісу. З’ясували також, що після втечі зі школи діти зайшли до оселі одного із товаришів, перевдягнулись у брудний одяг, взяли ліхтарики та вирушили у невідомому напрямку.

На даний час поліція Київщини проводить активні розшукові заходи для встановлення місцезнаходження дітей. На розшук неповнолітніх залучено особовий склад Обухівського районного управління поліції, Миронівського відділу, а також Кагарлицького та Богуславського відділень поліції, оперативників карного розшуку, працівників ювенальної превенції, кінологів поліції Київщини.

На розшук школярів оперативно залучено понад 40 працівників полку поліції особливого призначення та співробітників управління корпусу оперативно-раптової дії. Крім того, розміщено орієнтування в соціальних мережах, залучено громадськість та мисливців з тепловізорами.

Поліція просить в разі наявності інформації щодо місця перебування дітей повідомляти на спецлінію 102 або до Кагарлицького відділення поліції Обухівського РУП.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: