Мер Дніпра: олігарх Коломойський зробив мало хорошого для рідного міста

Мер Дніпра: олігарх Коломойський зробив мало хорошого для рідного міста
Борис Філатов та Ігор Коломойський колись були соратниками та стали опонентами.

Філатов про Коломойського: Він все перетворює на уламки

Міський голова Дніпра Борис Філатов нарікає, що під час боротьби з пандемією коронавірусу олігарха Ігоря Коломойського немає серед тих, хто допомагає місту та регіону. Про це він заявив в інтерв’ю «Главкому».

Мер Дніпра також був здивований, що після зустрічі президента з бізнесом Коломойський очолив штаб боротьби з коронавірусом саме в Запорізькій області, а не рідній Дніпропетровській.

«Треба буде меру Запоріжжя Буряку подзвонити і уточнити, чим він конкретно допомагає. Але Дніпру він не допомагає нічим. От Віктор Михайлович (Пінчук – «Главком»), Рінат (Ахметов – «Главком») допомагають, а Ігоря Валерійовича я особливо не бачу», - сказав він.

Філатов зазначив, що не хоче давати зараз якихось «особливих оцінок» своєму колишньому соратнику, сподіваючись, що Коломойський «забув» про його існування.

«Я зараз кажу не як Борис Філатов, а як крісло мера. Так от воно каже, що Коломойський, за всієї поваги до нього, для рідного міста зробив мало хорошого, і люди це бачать. Починаючи з аеропорту, який не працює, завершуючи його авіакомпаніями, у яких квитки до Києва коштують 15 тис. грн, футбольним клубом «Дніпро», який збанкрутував, недобудованою баскетбольною ареною… Все, до чого він доторкнувся, перетворилося на уламки», - переконаний Філатов.

Мер зізнався, що його стосунки з Коломойським почали псуватися через рік після перемоги на виборах міського голови. «Проти мене показували різні брудні фільми на одному центральному телеканалі, різні плівки викидали обрізані, собак своїх «мамалюбитскорость» на мене спускали (натяк на близького до Коломойського нардепа Олександра Дубінського – «Главком»), - розповів Філатов.

При цьому у мера Дніпра під час боротьби з коронавірусом склались нормальні стосунки з головою Дніпропетровської ОДА, які до цього були «холодні та відсторонені». Лише триває «войнушка» з облрадою, яку очолює ще один соратник Коломойського – Святослав Олійник.

Філатов запевняє, що народні депутати, які «ходять в полі зору Олійника» через день пишуть заяви щодо кримінальних справ проти нього, але «у всіх цих людей є один ляльковод».  

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: