Компанія одіозного нардепа відремонтує трамвайну лінію у Києві за 206 млн грн

Компанія одіозного нардепа відремонтує трамвайну лінію у Києві за 206 млн грн
До кінця 2020 року реконструюють трамвайну лінію по вулиці Алмаатинській у Дніпровському районі

Чотири фірми не допустили до аукціону

Комунальне підприємство «Київпастранс» 12 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Будівельна компанія «Адамант» реконструкцію трамвайної лінії за 205,96 млн грн. Про це повідомляється у системі ProZorro.

До кінця 2020 року реконструюють трамвайну лінію по вулиці Алмаатинській у Дніпровському районі. Влаштують колії, стрілочні переводи, систему електрообігріву стрілочного переводу, контактну мережу, дренаж, тягову підстанцію, електропостачання диспетчерської, системи автоматики й телемеханіки, тринадцять зупинок і зовнішнє освітлення, а також перекладуть інженерні мережі та відновлять дорожнє покриття.

Підсумкова відомість ресурсів та кошториси не опубліковані ані замовником, ані підрядником, що не дозволяє порівняти ціни матеріалів та обладнання з ринковими цінами на предмет можливого завищення.

Гарантійний строк становить десять років. На заробітну плату піде 8,58 млн грн, тобто 4% загальної вартості підряду. На прибуток відведено ще 2% – 5,01 млн грн. Ціна угоди на 30% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 294,22 млн грн.

Чотири фірми не допустили до аукціону.

ТОВ «Північно-український будівельний альянс» і ТОВ «Форма» нібито не підтвердили формами КБ-2в і КБ-3 виконання аналогічного договору саме в повному обсязі. Крім того, «Форма» принесла прострочений договір оренди нежитлового приміщення.

ТОВ «Інжинірингова компанія Планета Буд» не завантажило жодного документа, а ТОВ «Електротрансбуд» не надало дозвіл загальних зборів на укладення договору на суму більше 100 тис. грн і принесло банківську гарантію з невірним кодом ЄДР бенефіціара, яка вступала в дію на місяць пізніше кінцевого строку подання пропозицій.

Як відомо, мукачівський «Адамант» входить у державну корпорацію «Укрбуд», діяльність якої контролює народний депутат з групи «Воля народу» Максим Микитась і Юрій Пелих.

Як повідомляв «Главком», нещодавно Максим Микитась купив три земельні ділянки та житловий будинок на вулиці Мічуріна у Печерському районі Києва загальною вартістю 12,8 млн грн. 

Читайте також статті «Главкома»:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: