Киянка з двома поплічниками вчинила розбійний напад на квартиру своїх родичів

Киянка з двома поплічниками вчинила розбійний напад на квартиру своїх родичів
Нападники погрожували ножем та застосували до потерпілих силу
Фото ілюстративне

Правоохоронці затримали підозрюваних у розбійному нападі та угоні автомобіля

На вулиці Лисківській у Деснянському районі Києва стався розбійний напад на квартиру. Заявник повідомив поліції, що його сестра з поплічниками зайшла до приміщення та, погрожуючи ножем, заволоділа великою сумою грошей, після чого вони втекли на автомобілі його матері.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

У результаті комплексної оперативної роботи працівники кримінальної поліції територіального підрозділу протягом короткого проміжку часу встановили та затримали підозрюваних у вчиненні злочину.

«Ми з’ясували, що організаторкою стала 41-річна родичка потерпілого. Вона разом зі своєю 34-річною подругою та молодиком, 1996 року народження, зайшли до квартири, в якій мешкали її брат та мати. Погрожуючи ножем та застосувавши до потерпілих силу, вони заволоділи 9 тис. гривень, після чого відібрали ключі від автівки потерпілих та втекли на ній. Ми вилучили у правопорушників ніж та частину грошей, іншу - вони встигли витратити на власний розсуд. Автомобіль повернуто власникам. Усі троє підозрюваних - раніше не судимі місцеві мешканці», – повідомив начальник кримінальної поліції Деснянського управління поліції Андрій Табала.

Фігуранти затримані у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції за погодження з Київською місцевою прокуратурою № 3 усім трьом зловмисникам повідомлено про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 3 статті 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у житло), а 41-річній організаторці цього нападу ще й за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з насильством) Кримінального кодексу України.

Нападникам загрожує від семи до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: