Каплін разом із соціалістами штурмував Мінюст (відео)

Каплін разом із соціалістами штурмував Мінюст (відео)
Залишені пікетчиками прапори на дверях міністра юстиції

До управління поліції доставлено 16 осіб для надання пояснень щодо подій у Мінюсті

Сьогодні, 20 грудня, вранці 30 осіб у супроводі народного депутата намагалися увірватися до приміщення Міністерства юстиції України. Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

«О 09:30 правоохоронці отримали інформацію про те, що у Міністерство юстиції України на Рильському провулку проникли 30 осіб та виламують двері. На місце події прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та співробітники спецпідрозділу. З’ясувалося, що у будівлю міністерства із групою підтримки зайшов один із народних депутатів, залишили плакат на дверях, у яких зламали замок», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці доставили до управління поліції 16 осіб для надання пояснень щодо подій у держустанові.

Поліція не вказує ім’я депутата. Проте народний депутат Сергій Каплін сам повідомив, що був у Мінюсті разом з членами політради Соцпартії. «Більшість членів політради Соцпартії затримани. Вони в автозаку у дворі Мін‘юсту за те, що прийшли на прийом до міністра Петренка для розблокування роботи партії», - написав він.

Пізніше Каплін виклав відео, як 10 членів СПУ і двох нардепів – його і Олександра Сугоняку - везуть силовики в РОВД.

У рамках кримінального провадження, яке розпочате за попередньою правовою кваліфікацією ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, будуть встановлені обставини конфлікту.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: