Хлопчик, який постраждав під час вибуху в Києві, виходить із коми

Хлопчик, який постраждав під час вибуху в Києві, виходить із коми
Лікарі три доби намагаються вивести хлопчика з коми 

Стан 5-річного хлопчика важкий, але є поступове відновлення свідомості

Лікарі столичного «Охматдиту» продовжують боротися за життя 5-річного хлопчика, який постраждав від вибуху в автомобілі у Києві 14 червня.

У нього з’являються ознаки свідомості, але його стан лишається важким і він у реанімації, повідомляє ТСН.

Напередодні було проведено розширений консиліум з лікарями з військового шпиталю, які мають досвід лікування вогнепальних поранень. 

«Зараз дійсно є поступове відновлення свідомості, але це ми можемо констатувати частково вихід з коми. Дитина починає виконувати прості інструкції», - каже нейрохірург.

«Йому встановили в мозок мікрочіп, щоб спостерігати за тиском. Хлопчик хоче жити, він бореться за життя. Намагається вже сам дихати», - розповідає мама хлопчика.

Ще троє дівчат, які разом з Павликом знайшли коробку з вибухівкою в покинутій у дворі будинку «Волзі», у стабільному стані. У них ураження очей, але загрози життю немає. Одній з дівчат сьогодні офтальмологи спробують видалити сторонній предмет з ока.

Нагадаємо, 14 червня у Києві на вулиці Чорнобильській вибухнув автомобіль, постраждали четверо дітей. Одна дитина - у комі.

Як повідомили лікарі 15 червня, стан трьох дітей, які постраждали від вибуху в авто в Києві, стабілізовано, а найменший учасник події перебуває у важкому стані, після операції він у медикаментозному сні.

Слідчими поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Власника автівки затримали на Рівненщині.

16 червня Святошинський районний суд Києва арештував 41-річного чоловіка, у машині якого від вибуху постраждали четверо дітей.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: