Філатов пригрозив депутатам, які не голосуватимуть за «антиколомойський» закон

Філатов пригрозив депутатам, які не голосуватимуть за «антиколомойський» закон
Міський голова Дніпра Борис Філатов переконаний, що без кредиту Міжнародного валютного фонду українська економіка «впаде»

«Ці люди не сховаються, я на них покажу пальцем», - обіцяє міський голова Дніпра

Міський голова Дніпра переконаний, що без кредиту Міжнародного валютного фонду українська економіка «впаде», а це може призвести до дефолту та голодних бунтів у містах. Відповідальність за це нестимуть в першу чергу народні депутати, які не проголосують за «антиколомойський закон», прийняття якого вимагає МВФ. Таку думку Борис Філатов висловив в інтерв’ю «Главкому».

«Ситуація дуже проста – без кредиту МВФ у нас впаде економіка, а дефолт точно не є її порятунком. Якщо деякі товариші доведуть країну до дефолту, в тому числі своїм голосуванням в Раді, і в місті будуть голодні бунти, я особисто оприлюдню адреси цих нардепів… Ці люди не сховаються, я на них покажу пальцем», - пригрозив він.

Відповідаючи на питання, чи допускає мер вірогідність голодних бунтів у містах, він зазначив: «Якщо буде дефолт, то так».

Як повідомлялось, Верховна Рада 30 березня проголосувала у першому читанні за законопроєкт про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань функціонування банківської системи (реєстр. № 2571).

За закон про неповернення банків колишнім власникам проголосувало 267 депутатів. 

До відома, Кабінет міністрів узгодив з Міжнародним валютним фондом і затвердив фінальну версію законопроєкту №2571 про неповернення виведених з ринку банків ексвласникам. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: